Asbest voorlichting

Laat u goed voorlichten!

Er is bijna niets zo onderhevig aan wetswijzingen als asbest. Als u niet dagelijks met asbestzaken te maken heeft, is het een ingewikkelde materie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van voorlichting geven. Of het nu gaat om bewonersinformatiebijeenkomsten,  voorlichting aan bedrijven, instellingen en/of gemeentes. De voorlichting kan zowel een specifiek project omvatten als algemene informatie omtrent asbest en hoe hier mee om te gaan. Wilt u meer informatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een belangrijk vraagstuk bij een asbest sanering is bijvoorbeeld: kan de sanering in bewoonde staat worden uitgevoerd, of moeten bewoners tijdelijk elders naartoe en wat betekent een dergelijke beslissing voor de woningeigenaar en/of huurder? Leegstand is duur en uitplaatsing is belastend voor bewoners. Tegelijkertijd moet de sanering op vakmatige wijze plaats vinden. Wij hebben zeer veel ervaring in projecten waarbij bewoners betrokken zijn en kunnen u hierin uitstekend van dienst zijn.

asbest voorlichting
asbest informatiepunt

Voor projectaansturing en/of informatiepunt

Wij beschikken over een mobiele kantoor unit, welke op bijna elke gewenste locatie ingezet kan worden. Vanuit dit kantoor kunnen wij projecten begeleiden en kan ons deskundig team dienen als informatiepunt voor bewoners en/ of gebruikers van panden.