Het Circulair Collectief

Nog geen 4 jaar geleden was deze prachtige schuur gebouwd. Helaas was zij niet goed beschermd tegen de hevige windkrachten waardoor er deels verzakking is opgetreden. Wij hebben de opdracht gekregen om het pand te verwijderen tot aan de vloer. Hoe of wat maakte niet uit, zolang het onze opdrachtgever maar zo min mogelijk kostte, kwa geld en tijd. Uiteraard zagen ook wij hier mogelijkheden en hebben wij de asbestvrije golfplaten gedemonteerd en vervolgens de elementen geheel verwijderd. De schuur is tijdens onze werkzaamheden gestabiliseerd t.b.v. veiligheid voor onze medewerkers. De golfplaten en elementen zijn direct door getransporteerd naar hun nieuwe onderkomen, een ervaren bouwkundige aannemer gaat de schuur weer stevig en correct opbouwen tot praktijkruimte voor therapie├źn, opslag en een kantine.

Alleen samen kunnen we een Circulair Collectief maken, van leverancier tot aannemer. Trede 3 veiligheidsladder, trede 1 circulariteit!