Mini Containment

De nieuwe innovatieve manier van asbest saneren… Mini Containment. 
Minder overlast voor bewoners, minder CO2 uitstoot (ten opzichte van traditionele sanering) en veilig voor onze werknemers.

Wanneer Mini Containment

Wanneer er bovenlichten, koordjes, gevelkachels, doorvoeren, vensterbanken, dorpels of hitteschilden verwijderd dienen te worden, is de inzet van Mini Containment zeer geschikt. Ook voor andere kleinschalige toepassingen kan Mini Containment ingezet worden.

Minimale overlast

De asbestspecialisten van Hollenberg kunnen de saneringen met behulp van Mini Containment snel en veilig uitvoeren. Daarbij is er minimale overlast voor de bewoners.

Kleinere werkruimte

In plaats van een traditioneel containment met een decontaminatie procedure welke de nodige ruimte in beslag neemt, hebben de asbest specialisten nu slechts enkele meters werkruimte nodig.

Veilig

Door de inzet van Mini Containment, blijft de asbesthoudende bron volledig gescheiden van de in te zetten asbest specialisten. Hierdoor hoeven zij geen persoonlijke beschermingsmiddelen meer te dragen (de bekende witte pakken) en maskers. Wel zo prettig!

Eindcontrole

De eindcontrole duurt altijd ca 2,5 uur. Ook bij saneringen ingedeeld in risicoklasse 2A! Er zijn geen kleefmonsters of sem-analyse nodig. Dit bespaart u als opdrachtgever enorm veel tijd EN geld!