bedrijfswagen

NIEUWE BEDRIJFSWAGEN

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanschaf.
Wij hebben er wederom een nieuwe bedrijfswagen bij.

bedrijfswagen t.b.v. mini containment

Onze nieuwe aanwinst wordt ingezet ten behoeve van asbest verwijdering.
Bent u al bekend met het verwijderen van asbest middels mini containment?
Indien er een klein oppervlak is, bijvoorbeeld een hitteschild, is dit in het bijzonder geschikt om te saneren middels mini containment.
Bovendien duurt de meting altijd zo’n 2 1/2 uur, zelfs wanneer het een risicoklasse 2A sanering betreft.

Arie Hollenberg is in 1978 begonnen met een vrachtwagen. Al snel kreeg hij enkele werknemers in dienst en ging hij ook sloopwerkzaamheden verrichten. In de jaren 90 werd asbest een ‘hot item’. Dit mocht niet meer bewerkt of verwerkt worden. Hierin zag Arie mogelijkheden om uit te breiden, want dit sloot mooi aan op de sloopwerkzaamheden. Halverwege de jaren negentig is Hollenberg dan ook gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. Nu, ruim 20 jaar later, durven wij ons met recht een asbest specialist te noemen. Wij werken met een vast team dat zeer betrokken is. Bovendien worden er regelmatig bijscholingen gegeven. Daarnaast voeren wij regelmatig overleg en nemen deel aan landelijke informatiedagen.

Wilt u meer weten over Hollenberg? Over de mogelijkheden met betrekking tot het verwijderen van asbest of sloopwerkzaamheden of bodemsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat u graag te woord.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur op 0299-433416.

 

U kunt uiteraard ook onze website bezoeken. Hier vindt u veel informatie terug, alsmede projecten welke wij (recent) hebben uitgevoerd. Tevens treft u enkele links aan naar aanvullende informatie over asbest. Zo ook een heel interessant filmpje van SZW over asbest, genaamd Joost.
Om onze website te bezoeken, kunt u hier klikken.