Privacyverklaring

Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met welk doel bewaren we persoonsgegevens
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op voorkeuren van de bezoekers.

Welke persoonsgegevens we verwerken
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Functionaliteiten van de website
De website van Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV maakt gebruik van verschillende functionaliteiten die uw (persoons)gegevens opslaan. De gegevens die u verstuurt via het contactformulier worden verwerkt in ons systeem waardoor wij u gericht op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen. Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen passen wij een techniek toe die uw IP-adres onthoudt wanneer u 3 pogingen heeft gedaan om in te loggen in het CMS. Het IP-adres wordt hierna geblokkeerd.

Cookies of vergelijkbare technieken die worden gebruikt
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics de aantallen bezoekers aan de website te registreren en het gemiddelde gedrag van die bezoekers te kunnen analyseren ten einde de website te kunnen verbeteren voor het gebruik. We staan het niet toe dat Google die bezoekersgegevens gebruikt voor andere (Google) diensten. Hiertoe anonimiseren we de IP adressen.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beveiliging van persoonsgegevens
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

We maken gebruik van beveiligde verbindingen om alle gegevens die we verzamelen via de website versleuteld te verzenden als u persoonlijke data verstuurd.

Aanpassingen aan deze verklaring
We houden ons het recht voor om deze verklaring aan te passen. We raden aan dat u deze verklaring regelmatig inziet zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen

Aanpassen en verwijderen van gegevens
U kunt altijd contact met ons opnemen als u enige vraag heeft met betrekking tot onze privacy verklaring of als u inzage, aanpassingen of het verwijderen van uw gegevens wenst. U hebt de volgende rechten:

  • Informatie over welke persoonlijke gegevens we hebben en waarvoor we ze gebruiken;
  • Inzage in de persoonlijke gegevens die we van u bewaren;
  • Incorrecte gegevens laten corrigeren;
  • Verwijderen van oude gegevens;
  • Uw toestemming intrekken;
  • Bezwaar maken tegen bepaald gebruik.

Zorg ervoor dat u duidelijk maakt wie u bent om ervoor te zorgen dat we niet de gegevens van de verkeerde persoon verwijderen of bewerken.

Klachten
Arie Hollenberg sloop & milieuwerken BV wijst u er op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Vestigingsadres:
Vredenburghweg 1
Zuidoostbeemster

Postadres:
Postbus 492
1440 AL Purmerend

Telefoon: 0299 433 416
info@ariehollenberg.nl