Interessante links

Veilig slopen

Slopen is een vak. Als opdrachtgever wilt u dat er zorgvuldig gesloopt wordt. Onzorgvuldig of ondeskundig handelen kan leiden tot ongevallen en grote schade. Als opdrachtgever van een sloopopdracht bent u zich bewust van de (aansprakelijkheids-)risico’s van sloopwerkzaamheden. Daarom vraagt u kwaliteit en deskundigheid.Kies daarom voor een bedrijf dat het certificaat veilig en milieukundig slopen bezit. In de video ziet u een korte toelichting op de proceseisen en de voordelen van werken met een gecertificeerde sloopaannemer.

Veras

Veras is de branche organisatie voor asbestverwijderings- en sloopbedrijven. Ook Hollenberg is lid van deze vereniging. Op de site van Veras treft u actuele thema’s aan welke betrekking hebben op sloopwerkzaamheden, asbestverwijdering en alle bijkomende zaken.

https://www.sloopaannemers.nl/

Voordelen gecertificeerde sloopaannemer

Waarvoor zou u kiezen voor een gecertificeerde sloopaannemer? Klik op onderstaande link om alle voordelen op een rij te zien.

http://www.veiligslopen.nl/brl+svms-007/voordelen+gecertificeerde+sloopaannemer/

Slotervaart te Amsterdam renovatiesloop

Veilig slopen

Wilt u meer informatie over veilig slopen? Bezoek dan eens onderstaande site (link). Hier vindt u informatie over veilig en milieukundig slopen. Ook vindt u hier de normeisen terug (BRL SVMS 007).

http://www.veiligslopen.nl/home/