Renovatiesloop

Treinstation Haarlem

In opdracht van Pronk Bouw en hoofdaannemer K_Dekker bouw & infra, hebben wij de sloop- en metselwerkzaamheden uitgevoerd aan de monumentale kademuur van perron 1 op station Haarlem. Het betreffende spoor is voor de werkzaamheden aan het perron 52 uur buiten dienst gesteld en er was uiteraard een aangepaste dienstregeling voor de reizigers. Het uithakken, … Lees verder

Vakantiepark te Zandvoort

In het hoofdgebouw van dit leuke Center Parcs park in Zandvoort verwijderen wij de wanden, plafonds en verhoogde vloeren (o.a. receptie, winkels en restaurants). Na onze werkzaamheden vindt de opbouw weer plaats. Wat zal het park een mooi gebouw hebben in 2021, als de Formule 1 plaats vindt om de hoek.

Leidsegracht te Amsterdam

In dit prachtige monumentale pand gelegen aan de Leidsegracht te Amsterdam hebben wij asbesthoudend materiaal verwijderd en strippen wij de gehele woning. Om veilig af te kunnen hijsen, is dit gedeelte van de gracht afgezet voor verkeer (tijdens deze werkzaamheden).

Burg. Eliasstraat te Amsterdam

In dit monumentale pand bevindt zich een school. Wij verwijderen diverse asbesthoudende materialen en verrichten sloopwerkzaamheden ten behoeve van de renovatie van de school.

Spaarndammerplantsoen te Amsterdam

Na voltooiing van de werkzaamheden aan de Zaanstraat (Het Schip), mogen wij nu ook de renovatiesloop uitvoeren aan de woningen gelegen aan het Spaarndammerplantsoen te Amsterdam. Het monumentale gebouw heeft 4 bouwlagen. Op elke verdieping voeren wij werkzaamheden uit. De woningen worden intern leeg gesloopt. De begane grond vloer wordt verwijderd en er worden kasgaten … Lees verder

Wij zijn gecertificeerd

© 2023 Ariehollenberg.nl - Disclaimer - Algemene voorwaarden
Realisatie: Indrukwekkend.nl