Totaalsloop

Het Circulair Collectief

Nog geen 4 jaar geleden was deze prachtige schuur gebouwd. Helaas was zij niet goed beschermd tegen de hevige windkrachten waardoor er deels verzakking is opgetreden. Wij hebben de opdracht gekregen om het pand te verwijderen tot aan de vloer. Hoe of wat maakte niet uit, zolang het onze opdrachtgever maar zo min mogelijk kostte, … Lees verder

Trimpad te Purmerend

Wij zijn begonnen met het verwijderen van het asbesthoudende materiaal. Hierna is de totaalsloop van de boerderij gestart.

Purmersteenweg te Purmerend

In het centrum van Purmerend zijn wij gestart met de totaalsloop van het pand aan de Purmersteenweg. Het betreft de voormalige Garage Zijp. Vooraf aan de sloop is het aanwezige asbesthoudende materiaal verwijderd. Hierna is het pand volledig gestript. Nu wordt de buitenschil verwijderd.

Westerstraat te Purmerend

Het pand aan de Westerstraat te Purmerend, welke tussen twee percelen in ligt, hebben wij in opdracht. De werkzaamheden omvatten het verwijderen van asbesthoudende materialen, vervolgens de totaalsloop van het perceel in zeer beperkte ruimte. Tot slot het uitvoeren van een bodemsanering.

Siriusstraat te Hoorn

Totaalsloop van twee blokflats en tussenliggende woningen incl. vooraf het asbest verwijderen.

PSG te Purmerend

Alvorens de sloop het verwijderden van de aanwezige asbesthoudende materialen. Vervolgens het verwijderen van het schoolgebouw.

Kop van West te Purmerend

Als eerste zijn wij begonnen met het verwijderen van alle aanwezige asbesthoudende materialen in de opstallen. Vervolgens hebben wij de opstallen vakkundig gesloopt. Aansluitend vindt er een bodemsanering plaats en worden er palen getrokken.

Grotenhuysweg 52 te Purmerend

Het voormalige PWN gebouw stond al geruime tijd leeg. Er hebben ook diverse branden gewoed. Inmiddels hebben wij het startsein gekregen om te starten met de totaalsloop van dit gebouw. In een latere fase komt hier nieuwbouw voor terug.

Wij zijn gecertificeerd

© 2024 Ariehollenberg.nl - Disclaimer - Algemene voorwaarden
Realisatie: Indrukwekkend.nl